Paula Abdul, az ámokfutó

Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i nyomozóhatóság még nem döntötte el, hogy pénzbírságot szab-e majd ki a Megasztár eredeti (amerikai) verziójában, az American Idol-ban zsűriskedő énekesnőre, amiért az valószínűleg részese volt egy tavaly decemberben történt balesetnek egy kaliforniai autópályán. Az autót már igen, a sofőrt még nem azonosították, és nehéz dolguk is van, hiszen közvetlenül az ütközés után elmenekült a helyszínről. Hogy maga Paula Abdul vezetett-e, egyelőre nem tudni biztosan.
Vágólapra másolva!

A The Associated Press amerikai hírügynökség értesülései szerint tavaly december 20-án egy Paula Abdul nevén nyilvántartott Mercedes-Benz váratlanul összeütközött egy másik kocsival a Hollywood Freeway nevű autópálya kelet felé tartó szakaszán, San Fernando Valley közelében. A Mercedest vezető személy volt a baleset okozója, de egyelőre nem tudni, maga az énekesnő volt-e, vagy valaki más: a sofőrt nem sikerült minden kétséget kizáróan azonosítani.

A baleset azután történt, hogy a Mercedes vezetője (akárki volt is az) anélkül váltott sávot, hogy körülnézett volna, és azonnal beleütközött egy másik autóba. A német luxusautó egy pillanatnyi tétovázás után, és természetesen anélkül száguldott tovább, hogy a vezetője megadta volna az adatait a baleset szenvedő alanyának.

A másik autó sofőrje viszont az utolsó pillanatban előkapta kamerával is felszerelt mobiltelefonját, és lefotózta a vadul tovaszáguldó Mercedest. Abdul így került a képbe - na nem szó szerint, csupán a rendőrség azonosította könnyen, mint az autó tulajdonosát.

A balesetben állítólag senki nem sérült meg, csak az autókon látszik néhány karcolás, így hát legfeljebb pénzbírságra számíthat az énekesnő, ha bizonyítást nyer, hogy ő vezette a saját autóját. Az ügyben döntés a hétvégén születik. A The Associated Press megpróbált kapcsolatba lépni az énekesnővel, de Paula sajtószóvivőjén keresztül azt üzente, hogy külföldre utazott.