Részegen randalírozó gyerekek Jacko birtokán

Vágólapra másolva!
A Jackson-perben a bíróság tegnap a popsztár volt házvezetőnőjét hallgatta meg, aki szerint a Jackóval barátkozó gyerekek számára a Neverland Ranch "a szórakozás szigetét" jelentette, ahol felügyelet nélkül vadulhattak - no meg az énekes hálószobájában alhattak.
Vágólapra másolva!

A perben ezúttal Kiki Fournier, Jacko volt házvezetőnője mondta el tanúvallomását, amelyben főleg Michael Jackson és a nála megforduló gyerekek barátságáról beszélt. A korábbi alkalmazott szerint Gavin Arvizo - aki 13 éves korában fordult meg néhányszor a popsztár otthonában - kezdetben udvarias kisfiú volt, de minél több időt töltött a Jackson-birtokon, annál jobban "elvadult".

Azt is elmondta, hogy a Jackót többek között szexuális zaklatással vádoló Arvizo három-négy alkalommal részegnek látszott. Egy este pedig, amikor vacsorát szolgált fel a popsztárnak és egy csoport gyereknek, páran közülük szintén részegnek tűntek, bár Fournier nem látta, hogy Jackson alkoholt szolgált volna föl nekik.

Az asszony 1991 és 2003 között állt a popsztár alkalmazásában, és úgy látta, hogy a Jackónál vendégeskedő gyerekek a szülői felügyelet hiányában hamar elvadultak, éjszakánként filmeket nézhettek, és néha még "kajacsatát" is vívtak a nekik felszolgált étellel. A gyerekeknek külön hálószobájuk volt, de sokszor inkább Jackson szobájában aludtak.

A kezdetben illedelmes Gavin Arvizo és öccse annyira trehányok lettek a Neverland Ranchen töltött időszak végére, hogy távozásukkor a szobájuk úgy nézett ki, "mintha egy tornádó dúlta volna fel".

A házvezetőnő kilenc fiút is megnevezett, akivel Jackson szorosabb barátságot tartott fenn, és a gyerekek között volt a híres filmszínész, Macaulay Culkin is.

Ha a bíróság bűnösnek találja valamennyi vádpontban, Michael Jackson több mint húszéves börtönbüntetésre számíthat.

A P E R :

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 11. A pizsamás Jacko késett a tárgyalásról
A bíró már azt is kilátásba helyezte, hogy körözést ad ki a szupersztár ellen, amikor Jacko végül megjelent, hogy meghallgassa vádlója vallomását. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 8. Szaftos részletek
Ezúttal a bíróság a Jackót vádoló fiú öccsét hallgatta meg, aki a perben először beszélt az énekes által állítólagosan elkövetett szexuális zaklatás részleteiről. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 4. Az elrejtett borospince
A héten már tanúkat hallgatott meg a bíróság Michael Jackson perében, így a popsztárt szexuális zaklatással vádló kisfiú nővérét is. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 24. Megvannak a Jackson-per tanúi
A várakozással ellentétben hamar kijelölték a tizenkét esküdtet Michael Jackson perében. A nyolc nőt és négy férfit 243 jelölt közül választották ki öt nap alatt. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 15. Hírességek a popsztár mellett
A védelem tanúinak a listáján olyan hírességek szerepelnek, mint Diana Ross, Elizabeth Taylor vagy Stevie Wonder - ők pedig nem fognak rosszat mondani róla. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 14. Bojkottálják Jacko dalait
Három svájci rádióállomás a hallgatók érdekében levette műsoráról Michael Jackson számait. A bíróság időközben elkezdte kiértékelni az adatlapokat. Ezek alapján... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 11. Itt van Jacko hasonmása
Egy színész alakítja majd Jacksont az amerikai popsztár gyermekmolesztálási perének részleteiről tudósító tévésorozatban. A férfi annyira hasonlít, hogy... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 9. Újabb döntések Jacko ügyében
A per február 14-én folytatódik. A halasztásra az énekes vezető védőügyvédje, Thomas Mesereau testvérének halála miatt került sor. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 4. Alapos faggatózás
Jelenleg a lehetséges tizenkét esküdtet igyekeznek kiválasztani. Nekik néha egészen meglepő, igen furcsa kérdésekre kell válaszolniuk. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 3. Perdöntő lehet az exfeleség vallomása
A megbántott Debbie Rowe tanúvallomása lehet az egyik legfontosabb része a jó hat hónapig is elhúzódódható pernek, talán bosszút fontolgat. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 2. Megcsappant a rajongók száma
Jackson tegnap is megjelent bíróságon, ahol tovább folyik az esküdtek kiválasztása. Rajongóinak csoportja várta, de a létszám immár csökken. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 1. Még nem thriller
Megkezdődött az év pere, de egyelőre még csak az esküdteket választják ki. Jacko első nap fehérben, második nap feketében bukkant fel. Tovább!