Pink újra egyedül

Vágólapra másolva!
Pink a hírek szerint négy évnyi viharos viszony után szakított barátjával, Carey Harttal. Ezt állítja legalábbis a brit Sun című bulvárlap, amely egy közeli barátjuktól szerezte az információkat.
Vágólapra másolva!

A már Magyarországon is járt énekesnő tavaly augusztus végén fejezte be koncertturnéját, majd visszavonult egy kissé, elmondása szerint családjával és kutyáival töltött pár hetet. Nemrég pedig nekiállt negyedik albumának, melynek jelenleg is folynak az előkészületei.

A visszavonulás időszaka azonban úgy tűnik nem volt elegendő, hogy Carey Harttal való kapcsolatát is kellőképpen ápolja, az ugyanis a minap vad veszekedésbe torkollt.

A történet szerint a 25 éves sztár és a 29 éves motocross versenyző Carey Hart hatalmasat veszekedett a taxiban, mialatt a Los Angeles-i reptér felé hajtottak múlt hétvégén, amikor Pink Ausztráliába tartott egy fellépésre. A dühös Pink egyedül repült el, és később lemondott egy sajtókonferenciát is a Forma 1-es verseny előtt.

"Felbosszantották magukat a kocsiban a reptér felé. Carey azt mondta, hogy inkább otthon maradna egyedül, minthogy elrepüljön. Pink nagyon dühös volt" - mondta egy barátjuk.

Pink mintegy négy éve, 2001-ben kezdett el találkozgatni Carey Harttal, aztán 2003-ban volt ugyan egy kis mosolyszünet (ami alatt Pink Tommy Lee-vel randizott) végül a pár újra összejött 2004 januárjában. Közel négy év után ezúttal véget érni látszik a viharos kapcsolat.