Platinát ért a Mirigyek esküvői menüje

Vágólapra másolva!
Tegnap este átvette az Irigy Hónaljmirigy legénysége a CLS-nél megjelent Bazi Nagy Lagzi című albumuk után járó platinalemezt. A tavaly megjelent anyag kiadása után magabiztosan a MAHASZ eladási listájának élére ugrott, majd onnan hosszú hetekig le sem csúszott - és a karácsony előtti, igencsak forgalmas időszakot is az első helyen töltötte.
Vágólapra másolva!

Sipos Péter - a platinalemez átvétele előtt tíz perccel - elmondta az [origo]-nak, hogy a siker mellett az is fontos, hogy negatív visszajelzés nem érkezett a parodizált előadóktól. Mindenki tud a feldolgozásról, és minden érdekelt pozitívan fogadta az új verziót, ami nem is csoda, hiszen ez nekik is reklám.

Mostanság stúdióban dolgozik a csapat, de persze volt idő a lazításra is: "Egy hét szabin voltunk, elmentünk síelni Ausztriába. Kemény bulik voltak, teljesen átrendeztük a szállodát, egy kecske valahogy felkerült a kertből a második emeletre. Rajtunk kívül egy holland társaság telelt ott" - mesélte.

"Új műsorral készülünk. Boban Markoviccsal közös nótánk van, szombaton trombitálja fel a maga részét. Közös klip készül vele, olyasféle dologban gondolkodunk, mint amit az Aerosmith csinált a Run DMC-vel" - tette hozzá Sipos Péter.

CLS

Most vasárnap lesz új műsora a Mirigyeknek a TV2-n, ebben a 60-as és a 70-es évek térnek vissza, az Illés, Omega, Metró dalainak paródiái. Állítólag ezek olyan jól sikerültek, hogy a fiúk komolyan gondolkodnak azon, hogy a műsor muzsikáját a következő nagylemezre is feltegyék. A hétvégi műsorban több lesz a zene, mint eddig: a szöveges, humoros jelenetek mellett nyolc dal csendül majd fel. Az együttes (egyik) frontembere szerint az Illés-dalok már az eredeti csapat összeállása miatt is külön érdekesek lesznek, ám mikor a nyárra várható Neoton-reneszánszra emlékeztettük, halkan sóhajtott és picit elkomorodott az arca.

40 ezer eladott album után új célokat tűzött ki magának a csapat (valamelyik tag bekiabálta, hogy a nagy cél a 41 ezer lemez), így mostanság indul a banda egy húsz állomásból álló turnéra.