Tina Turner visszatért egy picit

Vágólapra másolva!
Tina Turner visszatért - de csak módjával. Egy tévéshow-ban énekelt, és kiadtak egy gyűjteményt a legjobb dalaival.
Vágólapra másolva!

Ötévnyi viszonylagos csend után újabb életjelek: kiadták az All The Best című, két CD-ből álló gyűjteményt, melyen - természetesen - az énekesnő legjobb, legsikeresebb dalai szerepelnek. Több évtizednyi munka összegzése hallható a korongokon. Hogy a Turner minden dalát ismerő nagy rajongók is kapjanak valami újat, három dal átdolgozott, újra felvett verzióban szerepel a cédéken. Újabb szerzemények is felbukkannak ezek mellett, így például az Open Arms (ami kislemezen is megjelent) vagy a Complicated Disaster. Az Addicted to Love egy londoni koncerten készült élő felvétel, de ott van még mellette három duett is: a társa hol David Bowie (Tonight), hol Bryan Adams (It's Only Love), hol pedig az olasz szívtipró, Eros Ramazzotti (Cose Della Vita). A múltjára büszke Tina persze elégedett a gyűjteményes albummal, szerinte az újra rögzített nótáknak kifejezetten mai a hangzásuk.

Legutóbb a CBS nézői láthatták őt fellépni, kedden a The Early Show-ban énekelt: az új Open Arms című dalt adta elő, egy régi klasszikus, a The Best mellett.

Turnén sajnos már igen régen láthatta őt a közönség, legutóbb 2000-ben adott több koncertet, azóta főképp Svájcban és Franciaországban él, visszavonulva a nyilvánosságtól. "Elegem volt a szállodákból, belefáradtam az utazásba" - nyilatkozta a napokban az énekesnő, aki legtöbbször zenészeivel, roadjaival együtt utazott, és nem magánrepülőn, mint sok más sztár. "Kocsival utaztam, társaimmal. Csak nagyon rövid idő jutott arra, hogy otthon megpihenjek, jógával, meditációval. Ez olyasvalami, amire tényleg nagy szükségem van."