Soha nem lesz többet Abba

Vágólapra másolva!
Az egykoron szerfelett népszerű svéd együttes tagjai már soha nem veszik fel újra csillogó-villogó ruháikat, nem fognak újra együtt mutatkozni a színpadon, mert csak kiábrándítanák a rajongókat.
Vágólapra másolva!

Björn Ulvaeus szerint keserű csalódás lenne, ha újra összeállna a milliók által kedvelt, sok slágert előállított Abba - írja a Reuters. "Meg tudom érteni, hogy az embereknek hiányzik az együttes, de ugyanakkor a szívem mélyén jól tudom, hogy nagyon kiábrándulnának belőlünk, csalódottak lennének, ha manapság újra felmennénk a színpadra" - nyilatkozta a napokban.

"Elég megnézni a videóinkat. Nagy energia, nagy lelkesedés. Egyszerűen nem ugyanez jönne le, ha min négyen visszatérnénk a reflektorfénybe. Ez már nincs meg" - magyarázta. Még kétmilliárd dollár is kevés ahhoz, hogy a legendás svéd együttes tagjai újra együtt zenéljenek. Néhány éve már kaptak egy egymilliárd dollárról szóló ajánlatot, azonban Björn Ulvaeus idén áprilisban ennek az összegnek a duplájára is nemet mondott. Az ABBA tagjai nincsenek rászorulva a felajánlott kétmilliárd dollárra, mivel musicaljeik igen sikeresek, rengeteg pénzt hoznak a konyhára.

Épp harminc éve, hogy Waterloo című számukkal megnyerték az Eurovíziós dalfesztivált. A hetvenes évek egyik kedvenc európai popcsapata olyan slágereket szállított még, mint a Fernando, The Winner Takes it All, Dancing Queen, majd 1981-ben feloszlott a kvartett.

Forrás: MTI

London, 1978. február 28. A tagok az Abba - the movie című filmjük bemutatóján

Az ABBA két álompárja - Agnetha és Björn, valamint Benny és Anni-Fried - már régen nem él együtt, de az egykori tagok a mai napig jó kapcsolatban vannak.