Vidámabb életérzést ígér az Erasure

Vágólapra másolva!
Újévi fogadalom, másnapos fetrengés helyett új nagylemezzel kezdi a jövő évet az Erasure. Négy éve nem volt stúdiólemezük.
Vágólapra másolva!

Az Erasure januárban rukkol elő a Nightbird nevű új albumával, nyilatkozta a frontember az MTV zenecsatornának. Andy Bell énekes szerint ez könnyebb anyag lesz, mint a korábbiak. Az előző, levert, lehangolt hangulatú témákhoz képest a friss nóták "sokkal vidámabbak" lesznek. Az Erasure nem jelentkezett új stúdiólemezzel 2000 óta, akkor adták ki a Loveboat című albumot. Az új anyaggal egy időben kislemezekkel is előrukkolnak.

Bell társával, Vince Clarke billentyűssel jövő tavasszal indul brit turnéra, akkor hallhatja majd élőben a közönség az új dalokat. A menedzsment egy amerikai turnét is szervez nagy elánnal, ugyanis a nagy piac igen vonzó, a koncertsorozat alatt pedig rendre megnő az eladások száma.

A karácsonyi vásárlási őrületről ezzel az időzítéssel éppen lemarad a duó, ám kerülhet Erasure-termék a karácsonyfa alá így is, ugyanis november 22-én egy DVD-t jelentetnek meg, The Tank, The Swan and The Balloon Live címmel. Ezen korábbi sikereik mellett egy 1992-es koncertfelvétel is megbújik.