Pszichiáterhez jártak az R.E.M. tagjai

Vágólapra másolva!
Egy nemrég adott interjúban arról vallottak az R.E.M. tagjai, hogy a csapat a feloszlást fontolgatta, amikor dobosuk, Bill Berry 1997-ben távozott.
Vágólapra másolva!

Michael Stipe elárulta, hogy annyira maguk alatt voltak, hogy egy pszichiátertől kértek segítséget, hogy a krízisen túl tudjanak jutni - úgy, mint ahogyan azt a Metallica tagjai is tették egy időben.

Mike Mills basszusgitáros szerint valójában a helyzet nem volt annyira tragikus, mint amilyennek látszott, bár jól jöttek a tanácsok, és végül ahelyett, hogy feloszlatták volna a csapatot, mégis együtt maradtak. Hogy mennyire jól tették, azt mi is megtapasztalhatjuk, hiszen az R.E.M. január 22-én Budapesten koncertezik.

A zenekar tagjai a közelmúltban egységesen John Kerry mögé álltak, így ma aggódva figyelhetik a híreket. Az együttes még a honlapján is kifejezte a demokrata eszmék iránt érzett rokonszenvét, csatlakoztak a Bruce Springsteen által vezetett "Vote for change" mozgalomhoz, koncerteztek több városban, hogy George W. Bush ellen hangolják a fiatalokat.

Az R.E.M. Around the Sun című új albuma a közelmúltban került a boltokba: a zenei csemegét az [origo] látogatói megjelenésének napján ingyen meghallgathatták.