A Bon-Bon összeállt Ganxstával és Szűcs Judith-tal

Vágólapra másolva!
A Bon-Bon együttes kilencedik stúdióalbumán - címe: Kapod, amit látsz! - tíz új dal található, köztük két duett is. A Bon-Bon stílusjegyek - a vidám hangvétel, az igényes hangszerelés, a fülbemászó dallamok - ugyanúgy felismerhetők az albumon, mint ahogy azokat az elmúlt kilenc év alatt megszokhatta a közönség. Nyerj lemezt nálunk, csak egy e-mail kell küldened!
Vágólapra másolva!

A Kapod, amit látsz! című, rockosabb, keményebb hangvételű szám Ganxsta Zolee és a Kartel közreműködésével készült. A fiúk - nem titkoltan - szeretik a keményebb műfajt is, és ahogy ez hallható a felvételen. A tervek szerint november folyamán néhány vidéki koncert keretében élőben, együtt is előadják a közös szerzeményt. Ez a dal hosszú ideig a Viva zenetelevízió játszási listájának második helyén állt és érdekessége, hogy a klip elkészítésében a srácok több mint ötven barátja - mint például Bagi Iván, Nacsa Olivér, Béres Alexandra, Jáksó László, Jakupcsek Gabriella, Kamarás Iván, Konta Barbara, Liptai Claudia, Niki Belucci, Noszály Sándor, Pindroch Csaba - segédkezett, egy hatalmas buli keretében.

A másik szintén érdekes duett - Szűcs Judith és Szolnoki Péter kettőse - érzelmes és líraibb, bár gyors tempójú. A szám címe: Van, amikor a szívnek hinned kell! A következő klip pedig a Szeress ahogy rég! című latinos hangulatú, dinamikus számból készül majd.

A korong a Bon-Bon fiúk saját kiadásában október 18-án került a boltokba. Szolnoki Péter és Török Tamás nem titkolt célja, hogy később fiatal tehetségek, általuk felfedezett és patronált nagy zenei reménységek lemezei a saját kiadójuk gondozásában jelenhessenek meg.

Forrás: --

A stúdiómunka és a nagy nyári koncertek annyira lefoglalták a fiúkat, hogy nyaralásra sem jutott idejük, pedig több külföldi út is szerepelt a terveikben. Ugyanazokkal a zenésztársakkal és barátokkal készültek a felvételek, mint az elmúlt kilenc évben (Szentmihályi "Michel" Gábor - dob és hangmérnök, Tulkán Péter -trombita, Gyenes Béla - szaxofon, Madarász Gábor - gitár, Sipeki Zoltán - gitár, Vámos Zsolt - gitár, Tóth Edina, Farkas Zsófi - vokál, Závodi Gábor -billentyű).

A zenekar legközelebb jövő tavasszal áll nagykoncerten a rajongók elé (kisebb bulik lesznek addig is), amelyen sok zenészbarátjukkal együtt a Bon-Bon tízéves fennállását is megünneplik majd. Ez várhatóan DVD formájában is megjelenik érdekességekkel, és az eddig elkészült összes klippel, interjúval. Ezenkívül a fiúk idei tervei között szerepel, hogy befejezzék A Találkozó című musical régóta húzódó munkálatait, hogy az jövőre végre színpadra kerülhessen.