Presser Gábor nem csak a megasztárokkal törődik

Vágólapra másolva!
Presser Gábor legkedveltebb és legismertebb musicalszerzeményeiből készült válogatáslemez kerül a boltokba október 28-án.
Vágólapra másolva!

A dupla lemez az 56 éves zeneszerző színházi munkáiból kínál áttekintést. Az elsőn a 70-es évek legsikeresebb zenés színpadi darabjaiból - így az 1973-as Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rock-musicalből, az 1975-ben színpadra került Harmincéves vagyok musicalből, a Fejes Endre regénye nyomán készült Jó estét nyár, jó estét szerelem című zenés darabból és a Pesti Színházban sikerrel játszott Az ifjú W. újabb szenvedései produkcióból - hallhatók részletek.

A válogatásalbum második lemezén a 80-as és 90-es évek nagy sikerű színházi darabjai kapnak helyet. Dalok hallhatók a Füst Milán kisregényéből készült A sanda bohóc című darabból, az 1988-ban a Vígszínházban bemutatott A padlás és az 1998-ban színpadra állított Szent István körút 14. című musicalekből.

Presser Gábor a napokban mutatta be Oláh Ibolya - a Megasztár első szériájának ezüstérmese - stúdiólemezét, melynek címe Egy sima, egy fordított. Az albumra Presser és Novák Péter egyaránt hat-hat dalt írtak.

[origo]/MTI