Hírességek elmés gondolatai

Vágólapra másolva!
Az énekesek nem pusztán dalolnak, a zenészek nem kizárólag a muzsikával törődnek: néha nyilatkoznak is. Meglepőt, vicceset, furcsát, gorombát. A Wenn az elmúlt hetek érdekes szövegei közül mazsolázott.
Vágólapra másolva!

"Ha valaki zongorázik, ül, a szájából lóg a cigaretta, az egész olyan romantikus. A fúvósok esetében az ember arca felpuffad, és valahogy más a helyzet hangulata" - mondta Woody Allen, aki bánja a napot, mikor klarinétozni kezdett.

"Nagy királyságnak tartottam. Bizarr az, ha a teheneket a csirkékkel pároztatnák, meg ilyenek. Ez nagyon is normális volt. Tijuana olyan, mint Las Vegas, csak sokkal prímább hely" - emlékezett Carlos Santana a kezdeti időkre, mikor sztriptízbárokban gitározott 11 évesen.

"Volt egy fegyveres rablás az utca végén, miközben filmeztünk Noellel, úgyhogy abbahagytuk a forgatást és elmentünk megnézni a dolgot" - mondta Ian Brown arról, hogy nem könnyű felvenni egy klipet.

"A férfiak számára a házasság nem éri meg. Valójában ez a legrosszabb egy férfi számára, hiszen jövedelmének 50 százalékát oda kell adni a nőnek, aki ezért cserébe nem ad semmi mást, csak a társaságát. Ez az összeg magasabb, mint amit az államnak fizetünk, aki ezért nukleáris fegyvereket biztosít, plusz a hadsereget, a rendőrséget és az infrastruktúrát" - elmélkedett Gene Simmons, a Kiss tagja.

"Ha kapnék egy szigetet, hamarosan megjelennének a turistahajók, és idegenek mutogatnának rám. Már az utcán is zaklatnak, mutogatnak, mintha Disneylandben lennének, és Donald kacsát látnák. Egyáltalán nem úgy bánnak velem, mint egy emberrel" - csóválta fejét Björk, akinek az izlandi kormány a zenei munkája elismeréseként egy szigetet ajánlott fel - de nem kért belőle.

"A volt feleségem azt mondta, több személyiséggel rendelkezem, de közülük egyik sem túl jó" - panaszkodott a Queens of the Stone Age együttes énekese, Mark Lanegan.

Forrás: EPA
Forrás: EPA

"Azt szeretném, ha az elnök okosabb lenne, mint én vagyok" - mondta az R.E.M. együttes egyik tagja, Mike Mills arról, hogy miért szavaz a novemberi amerikai elnökválasztáson a demokraták jelöltjére, John Kerryre.

"Elmennék golfozni, majd a nap hátralévő részében kispályán fociznék 6-7 órán keresztül. Aztán hazatérve megdöngetném az asszonyt" - mondta Robbie Williams arról, hogy milyennek képzeli a tökéletes napot.

"Röviddel azelőtt nősültem, hogy a stúdióba mentünk. Aznap, amikor befejeztük a lemezt, a felségem közölte, ezt ő nem bírja tovább" - sóhajtotta Mike Dirnt, akitől az American Idiot elkészítése után elvált a felesége.

"Gyalázatos, hogy az elnök nem jelent meg egyetlen fiatal katona temetésén sem, aki az életét adta az ő politikájáért" - morgott a Vote fot Change szervezője, Bruce Springsteen, George W. Bush tetteit kritizálva.