Durva őszinteség és nonstop hiphop Eminem rádiójában

Vágólapra másolva!
Október 28-án a New York-i Roseland bálteremben kerül sor a "Shady Nemzeti Konferenciára". Két érdekessége is van a mulatságnak.
Vágólapra másolva!

Két aktualitása is van a New-York-i eseménynek: az egyik, hogy Eminem is visszaigazolta részvételét, a másik, hogy ezen a napon debütál a Sirius Satellite Radio Shade 45 nevű új, cenzúrázatlan hip-hop rádióadója. A Shade 45 - melynek producerei Eminem, Shady Records és az Interscope Records - élőben közvetíti az egész eseményt. A szervezők azt is hozzátették, hogy a bejáratnál vörös szőnyeg várja Eminemet és a média képviselőit.

Az összejövetel egyben remek alkalom Eminem november 15-én megjelenő Encore című albumának promotálására is. A Shade 45 rádióadó által leadandó első dalok címe és előadója egyelőre titok, de annyit biztosan tudni, hogy kevéssé ismert rappereknek is bemutatkozást biztosítanak, azaz bárki bekerülhet az utcáról - hiszen ez egy ilyen műfaj.

"A Shade 45 lesz az első olyan rádiócsatorna, mely egyenesen összeköti a művészeket, előadókat a rajongóikkal" - közölte Scott Grenstein, a Sirius Entertainment ügyvezetője, aki szerint az eredetiség is igen fontos. Cenzor nem lesz, senki nem vágja orrba a műsorvezetőket egy csúnyább jelző, egy szaftos káromkodás után. A hiphop-folyam és a hömpölygő őszinteség nem jár ám ingyen, 12 dollár 95 centet kell érte lepengetni havonta.

Eminem Encore című albuma november 15-én jelenik meg, a sikervárományos Just Lose It első kislemez november 8-án kerül kereskedelmi forgalomba.