Britney lecseréli a nevét

Vágólapra másolva!
Mostanra bizonyosan ki merjük jelenteni: Britney valóban megházasodott, idén már másodszor, s ezúttal komolyan is gondolja. Mint legújabb nyilatkozatából kiderül: eztán Britney Federline néven futna, s többek közt ezt is megünneplendő egyhetes bulit rendez Hawaiin.
Vágólapra másolva!

Mrs. Federline - áll Britney új nyomású pólóin és nadrágjain, s úgy tűnik, az évekig legtöbbet fotózott, legismertebb és legtöbb cikket ihlető énekesnő eztán már hivatalosan is Britney Federline néven szeretne szerepelni. "Britney Federline. A társadalom talán nem engedi meg nekem, de nagyon tetszik így a nevem. Egy éven belül gyereket is akarok. Megőrülök a gyerekekért. Úgy érzem, mire 23 leszek, készen fogok állni rá."

A hírek szerint Britney a névváltoztatás mellett egy hétig tartó, összesen csaknem ötmillió dollárba kerülő partit tervez. Az énekesnő és Kevin Federline szeptember 18-i esküvője oly annyira csendes és családi esemény volt, hogy a sajtó sokáig csak találgatta, hogy a sztár valóban megházasodott-e. Persze nehéz lenne milliárdost hatalmas esküvő nélkül elképzelni, pláne ha az olyan romantikus alkat, mint Britney - s valóban, a majdnem titkos esküvő után hatalmas buli következik.

Az énekesnő egy egész hotelt - a Four Seasonst Hualelaiban, Hawaiin - foglalt le, hogy meghívhassa az összes híres ismerőst, köztük természetesen a régi pártfogót, Madonnát, az éppen facér Ben Afflecket , sőt nagy meglepetésre riválisát, Christina Aguilerát is.