Milliárdokat kaphatnak Elton John híres örökösei

Vágólapra másolva!
Becslések szerint Sir Elton John vagyona 175 millió font - azaz 47,5 milliárd forint - és ezt a nem éppen csekély összeget az amúgy is gazdag, híres keresztgyermekei öröklik majd.
Vágólapra másolva!

A Budapesten is fellépett neves popsztár komoly vagyonából sokan részesülnek majd halála után, így például David és Victoria Beckham fia, Brooklyn is nagyobb summát örökölhet. A Sun értesülései szerint kistestvére, Romeo is Elton keresztfia, akárcsak Elizabeth Hurley gyereke, Damian. A zenész tízszeres keresztapa, így például az 1980-ban lelőtt bálvány, John Lennon fia, Sean is nagyobb vagyonhoz juthat.

Az 57 éves, furcsa ruhák és bizarr napszemüvegek iránt vonzódó énekes partnerével, David Furnishsel él együtt, és bár nincs gond az egészségével, gondol a jövőre is. "David és én Brooklyn és Damian keresztszülei vagyunk. Körülbelül tíz keresztgyerekem van, szeretem a gyerekeket" - közölte Elton John.

"Immár van elég sok keresztfiam, akikre hagyhatom a vagyonomat. Elég szép summát örökölnek, de komoly szerepet játszanak életünkben" - tette hozzá.

A hírek szerint Las Vegasban 75 fellépésért 50 millió dollárt kap, ám a részletekről és a díjazás pontos összegéről sem a művész, sem a szálloda vezetői nem akartak nyilatkozni. "Egyszerűen mondjunk csak annyit, hogy nagyon jól megfizetnek" - mosolygott a brit popcsillag.