Hallgasd meg Eminem új felvételét!

Vágólapra másolva!
Néhányan már ismerik a nem éppen visszafogott rapper új dalait, és a hírek szerint a jelenlegi amerikai kormányzat és George W. Bush sem ússza meg pár beszólás nélkül. Ma déltől éjfélig te is meghallgathatod az [origo]-n a Just Lose It című maxit!
Vágólapra másolva!

A közelmúltban tartottak egy partit Los Angelesben, melyen egy exkluzív kör hallhatott néhányat Eminem újabb dalaiból. "A felvételek igencsak politikusak voltak. Eminem Bush rendszere iránt érzett ellenszenve, undora elég tisztán lejön a számokból" - nyilatkozta egy jelenlévő cimbora.

Az Encore című album - melyen Dr. Dre és 50 Cent is dolgozott - novemberben kerül a boltokba, írja a Rolling Stone magazin. Nemcsak a szövegek adnak majd beszédtémák, a klipek sem napsütötte rétet, mosolygó bárányfelhőket, hancúrozó gyermekeket mutatnak majd: a Just Lose It című videón Eminem például meztelenül rohangál (San Francisco helyett) Los Angeles utcáin.

A lemezkiadó nagy sikert vár az új albumtól, sok forgalmazó szerint ez lehet egyike azon ritka lemezeknek, melyek - a file-cserélgetős éra kezdete óta - legalább egymillió példányban elkelnek megjelenésük első hetében. "Szerintem ez lehetséges. A Nyolc mérföld előtt Eminem csak az első számű rapper volt, de immár ő az első számú előadóművész is" - lelkendezett Kevin Cassidy, a Tower Records képviselője.

A tervek szerint az új album mellé limitált példányszámban kiadnának egy másik korongot is, ezen olyan Eminem-dalok lennének, melyek tavaly bukkantak fel az interneten.