Újra dolgozna a börtönből szabadult énekesnő

Vágólapra másolva!
Latin-Amerika egyik bálványa volt, majd éveket töltött rácsok mögött. Most mégis ártatlannak bizonyult, így Gloria Trevi újra kiállna a színpadra, újabb lemezeket szeretne kiadni - írja a Reuters.
Vágólapra másolva!

A 36 éves mexikói énekesnőt múlt kedden engedték ki a börtönből, miután a bíróság újratárgyalta ügyét, és ártatlannak találta az ellene felhozott vádakban. Nemi erőszakkal, emberrablással és kiskorúak korrumpálásával gyanúsították. Itt olvasható a klasszikus latin-amerikai szappanoperákra erősen emlékeztető - mégis igaz - történet.

"El szeretném énekelni azokat a dalokat, amiket ezekben az években írtam. Nem akarom újra kitalálni az imázsomat, az akarok lenni, aki vagyok" - nyilatkozta vasárnap a Televisa tévécsatornának a "mexikói Madonna", a kilencvenes évek egyik nagy csillaga.

Az énekesnő gyermeke továbbra is témát ad a helyi sajtónak, ugyanis máig nem lehet tudni pontosan, ki az apja a brazil börtönben született Angel Gabrielnek. A művésznő szerint egy börtönőr erőszakolta meg őt, ám orvosi vizsgálatok szerint Sergio Andrade, a még rácsok mögött lévő volt menedzsere a valódi apa. "A világ legjobb anyukája szeretnék lenni. Mindenki, aki éppen szerelmes, azt pszichikailag uralják. Én olyan emberekben bíztam, akikben nem kellett volna" - elemezte a múltat Trevi.