Nelly sikerrel duplázott

Vágólapra másolva!
A hiphop nagy csillaga két albummal jelentkezik egyszerre: ezekből összesen 3,5 millió példányt szállítottak ki világszerte, első menetre.
Vágólapra másolva!

A három Grammy-díjjal büszkélkedhető rapper szeptember 14-én két új albumot jelentetett meg Sweat és Suit címmel. "Olyan sok új felvétel gyűlt össze, hogy először egy dupla CD-t terveztem, de később jobbnak láttam két különböző koncepció alapján két lemezt kiadni. A Sweat up-tempo klubdalokat tartalmaz, mint a Hot In Herre, Air Force Ones vagy a # 1, míg a Suit érettebb és szexibb. Úgy gondolom, mindkét album bizonyítja személyes fejlődésemet és kreativitásomat" - nyilatkozta.

A My Place és a Flap Your Wings dalok Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Új-Zélandon máris a listák élére ugrottak. A Sweat első kislemezdala a Flap Your Wings - amely a Time magazin szerint a Country Grammar és a Hot In Herre nyomdokaiban halad - további sikerekre számíthat.

A Suit című album első kiemelt dala a My Place, amelyben a R&B-énekes Jaheim is hallható. A dal valójában a Teddy Pendergrass klasszikusának, a Come On And Go With Me című számnak a feldolgozása.

Nelly összesen 30 millió kislemezt és albumot adott el világszerte. A 2000-ben megjelent Country Grammar kilencszeres, a 2002-es Nellyville hatszoros platinalemez lett. Hasonlóan jól fogyott a tavalyi Da Derrty Versions is.