Épphogy túlélte a karambolt a rapper

Vágólapra másolva!
Twista sikeresen megúszta az ütközést, de testőre belehalt sérüléseibe. Az orvosok szerint kész csoda, hogy csak egy ember maradt ott a baleset helyszínén, írja a Dotmusic.
Vágólapra másolva!

A karambol hétfőn, hajnali kettőkor történt az amerikai 90-es úton, mely összeköti New Yorkot Chicagóval. A jelek szerint a kocsi érintette a középső, elválasztó korlátot, többször megpördült, majd lesodródott az útról.

A gépkocsiban Twista mellett öt utas ült, egyedül a sofőr volt bekötve - legtöbbjük túlélte, de a rapper testőre, Arthur Dixon meghalt a balesetben. A többieket gyorsan egy közeli kórházba szállították, ott ellátták sebeiket, de csak kisebb, könnyebb sérüléseket szenvedtek. Némi idő elteltével távozhattak a klinikáról.

"Egy csoda, hogy egy kivételével mindenki túlélte a balesetet, ugyanis - leszámítva a sofőrt - mindenki kirepült a kocsiból" - mondta egy szakértő. A pennsylvaniai rendőrség úgy véli, hogy Otis Bankhead a felelős az eset miatt, ugyanis valószínűleg elaludt a volán mögött. A helyszínen még nyomoznak, így biztosat nem lehet tudni.

A chicagói rapper Twista 1997 nyarán mutatkozott be az Egyesült Államokban. 2002 őszén már harmadik albumát adta ki, ezen Jay-Z és más, neves rapperek is közreműködtek. A Kamikaze című lemeze 2004 elején jelent meg, ez a Billboard listájára is felkerült. Angliában két dala is felkúszott a dobogóra, a Slow Jamz áprilisban, a Sunshine pedig mostanában jelent meg a listán.