Shania Twain rendszerezte múltját

Vágólapra másolva!
A vonzó külsejű kanadai countryénekesnő, aki évek óta már a popzenei piacot is meghódította, 21 dalát tartalmazó, Greatest Hits című koronggal kedveskedik rajongótáborának novemberben.
Vágólapra másolva!

A 1993-ban megjelent, nevét viselő, bemutatkozó albumáról - érdekes módon - egy felvétel sem szerepel a slágergyűjteményen. A két évvel később piacra dobott, The Woman In Me című LP-jéről ezzel szemben hat dalt is kiválasztott, amelyek között természetesen ott van az Any Man Of Mine című száma is. Ezzel a kislemezével 10 hétig vezette a countrydalok listáját. A The Woman In Me albuma jelentette egyébként az amerikai piacon a nagy áttörést, ugyanis csak az USA-ban 12 millió darabot adtak el belőle.

1997-ben bebizonyította, hogy nem "egylemezes" énekesnő, a Come On Over című albuma 19 milliós eladási számával a 9. helyig repült előre minden idők legtöbb eladott lemezének egyesült államokbeli listáján. Ezzel ő a legnépszerűbb amerikai énekesnő a lemezeladások tekintetében. Erről az albumáról nyolc dalt találunk az új CD-n.

A 2002-ben üzletekbe került, Up! című munkája mára gyémánttá nemesedett, ami 10 millió eladott nagylemezt jelent. Innen három kedvenc dalát választotta ki Shania. Meglepetéssel is szolgált az énekesnő a Party for Two című dalának két verziójával, az egyiket Mark McGrath, a Sugar Ray rockbanda frontemberével énekli, míg a másiknál Billy Currington, az új country sztár a partnere. Mindkét változatról videoklip is készült Európában. Az előbbieken kívül még két vadonatúj dallal gazdagította a válogatást.