Madonna: talán már az arca sem a régi

Vágólapra másolva!
A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor Madonna éveket fiatalodva jelent meg az idei Grammy-díjátadón. A gálán részt vevő hírességek szerint szinte biztos, hogy a sztár plasztikai műtéten esett át. Az énekesnő szóvivője azonban cáfolja az orvosi beavatkozásról szóló híreszteléseket.
Vágólapra másolva!

Szemtanúk szerint Madonna éveket fiatalodva jelent meg Los Angelesben, a nemrégiben tartott Grammy-díjátadón. A jelenlévő hírességek szerint arca már-már természetellenes módon sima volt, egyetlen ránc, de még egy apró szarkaláb sem bújt meg a szeme körül.

Ozzy Osbourne bárdolatlanságáról híres felesége, Sharon biztos benne, hogy a 45 éves énekesnő nemrégiben plasztikai műtéten esett át. "Szinte sokkolt Madonna új fizimiskája. Egyetlen ránc sincs az arcán. Úgy gondolom, hogy ránctalanító-injekció állhat a dolog hátterében."

Apostolos Gaitanis, London egyik legnevesebb plasztikai sebésze osztja Sharon véleményét. "Gyanítom, hogy az énekesnőnek plasztikai műtétje volt. Álla sokat veszített lágyságából, annak vonala határozottabbá, élesebbé vált. Valószínűleg egy kisebb arcfelvarrásról van szó, amelynek során feszesebbé tették az ernyedt arcizmokat, és eltávolították a felesleges bőrt."

Madonna szóvivője cáfolta az orvosi beavatkozásról szóló híreszteléseket.