Gyereket vár az egyik t.A.T.u.-lány

Vágólapra másolva!
A pletykálkodásnak végleg vége szakadhat, bebizonyosodott, hogy a leszbikus tiniduóként elhíresült t.A.T.u. lányai mégis inkább az erősebbik nemet kedvelik. Julia Volkova terhes, méghozzá egy ismert karatebajnoktól.
Vágólapra másolva!

Hogy tényleg az őket körülvevő, a leszbikusságukat hangsúlyozó hírek és jól tervezett események miatt lettek-e világszerte ismertek a t.A.T.u lányai, vagy a zenéjük volt ennyire magával ragadó, nehéz lenne így utólag megmondani. Tény, hogy zeneileg profin összerakott lemezük (200 km/h in the wrong lane) megjelente után menedzserük többet foglalkozott újabb botrányok kreálásával, mint a lányok karrierjének építésével és okításukkal. A duó azóta már szakított is a menedzserrel, s egy új patrónus és új név keresésébe kezdett. Mindenesetre a két hölgy az utóbbi időben - amióta kitudódott, s már nem tudták cáfolni, hogy igazából a fiúkat jobban kedvelik - sokat vesztettek népszerűségükből.

Julia Volkováról, a duó fekete hajú tagjáról most az is kiderült, hogy több mint egy éve viszonyt folytatott Pasa Szidorov karatebajnokkal, és a kapcsolatnak hamarosan a gyümölcse is megérik. A 19 éves lány ugyanis gyermeket vár. Esküvőről azonban szó sincs, hiszen Szidorov nős és egy kislány édesapja. Ettől függetlenül egyes hírforrások úgy tartják: a lány meg akarja tartani a gyermeket.