Újabb turnét tervez a Rolling Stones

Vágólapra másolva!
A Rolling Stones tagjai azt tervezik, hogy jövőre ismét útra kelnek. A veterán zenészek nemrégiben fejezték be a hatalmas sikert hozó 40 Licks névre keresztelt világ körüli turnéjukat.
Vágólapra másolva!

Bár a közelmúltban még a világot járták és hetente háromszor léptek fel hatalmas stadionokban, máris beleegyeztek a 9 hónaposra tervezett újabb turnéba - mely a becslések szerint újabb 360 millió dollárt hozna a zenekarnak. Amikorra a buli beindul, a tagok, Keith Richards 61, Ronnie Wood 57, Charlie Watts 64 és Sir Mick Jagger 62 évesek lesznek, de láthatóan számukra a kor nem jelent akadályt.

Kicsit fáj a hát, sajog a láb, bizsereg a csukló, de változatlan lendülettel szól a rock and roll. "Annyira imádnak turnézni, hogy boldogan indulnak ismét útnak. A Stones örökké turnézni fog" - mondta egy tag a népes kísérőcsapatból.

A Billboard Bulletin adatai szerint minden idők második legnagyobb teljesítményét érte el a Rolling Stones örökifjú legénysége a közelmúltban: 300 millió dollárt hozott előző turnéjuk, mely során 3,4 millió ember hallgatta őket. Az 1994-95-ös, Voodoo Lounge Tour, mely során főképp hatalmas stadionokban játszott az együttes, 320 milliós bevétellel áll az élen.