Britney dalszerzői írtak számot Kozsónak

Vágólapra másolva!
Új dallal jelentkezett Kozso és az Ámokfutók. A Soha véget nem ér! című újdonsággal úgy tűnik, biztosra akart menni a nagy visszatérő a producer-énekes-dalszerző Kozso és két táncoslánya, Susie és Jeanette.
Vágólapra másolva!

Kozso szerint a Soha véget nem ér! sikerére a Backstreet Boys, az 'N Sync és Britney Spears (el)ismertsége a garancia. Ennek oka pedig egyszerűen az, hogy az aktuális Ámokfutók-dalt pontosan azok a szerzők (Max Martin, Franciz & Lepont) jegyzik, akik olyan megaslágereket írtak már, mint a ....Baby One More Time vagy épp az As Long As You Love Me. Kozso és a külföldi sztárszerzők együttműködésének eredménye a Soha véget nem ér!, amely előadója szerint az eddigi Ámokfutók-dalok méltó folytatása.

Kozso, akit a pletykák szerint a zenei szakma kevésbé, a közönség azonban annál inkább szeret a legsikeresebb magyar popgyárosok egyike, különböző formációival 2001-ben lépte át a félmillió eladott lemezt. Legismertebb csapatai a Bestiák, a Shyguys, a Picasso Branch és persze sajátja, az Ámokfutók, de ő menedzseli az első televíziós adásban összerakott magyar együttest, az All 4 Love-ot is.