J.Lo nyakéket kapott Valentin-napra

Vágólapra másolva!
Sean 'P. Diddy' Combs újabb lépést tett, hogy visszahódítsa egykori szerelme,  Jennifer Lopez szívét - vett neki egy méregdrága nyakéket Valentin-napra.
Vágólapra másolva!

A rapper azt szerette volna, ha az énekesnő még a jeles nap előtt megkapja a 720 ezer dolláros ékszert, így azt egy CD-tokba rejtette és elküldte neki.

"Vissza akarja szerezni Jennifert, mióta az szakított Bennel. Mindent elkövet, hogy visszahódítsa. Azt mondta neki, hogy kíváncsi, mit gondol azokról a számokról, amelyeket mostanában csinál, ezért küld neki egy pár CD-t meghallgatásra. A láncot az egyik tokba rejtette, és arra kérte Jennifert, hogy azt hallgassa meg először" - mondta egy magát megnevezni nem akaró forrás.

J.Lo ismerőseinek elmondása szerint az ajándék megtette a hatását. "Lélegzetelállítóan gyönyörű az ékszer. A nyaklánc platina, melyhez egy egyszerű, ám csodálatos gyémántokkal kirakott szív alakú medál tartozik. Ennél romantikusabb ajándékot el sem lehet képzelni. Rendkívül meglepte Jennifert, hogy P. Diddy napokkal Valentin-nap előtt elküldte neki" - mesélte J.Lo egyik ismerőse.