Vágólapra másolva!
A Sportarénában koncertezik június 2-án az amerikai énekesnő, aki több évtizedes, sikersorozat után azt állítja, hamarosan visszavonul.
Vágólapra másolva!

Először, és a sajtókampány szerint egyben utoljára, lép fel Magyarországon Cher nyárra tervezett budapesti koncertjén. Erre utal a turné hivatalos címe is, a Living Proof - The Farewell Tour 2004 - (Élő bizonyíték - Búcsúturné 2004 ).

A sztár, aki június 2-án a Budapest Sportarénában lép fel, a Sonny és Cher kettős tagjaként kezdte pályafutását. Társával, azóta elhunyt volt férjével tíz éven át adták elő slágereiket: az I Got You Babe, a Baby Please Don,t Go és más szerzeményeket.

Az énekesnő a hetvenes évek elején önálló karrierbe kezdett és folytatta sikersorozatát. Szóló korszakának legsikeresebb dalaiból több mint egy tucat lett listavezető és Grammy-díjas. Legutóbbi albuma, a tavaly megjelent The Very Best of Cher című dupla cédé a negyedik helyig jutott a Billboard listáján.

Cher filmes pályája is hasonlóan alakult, 1988-ban a Holdkórosok című mozi női főszerepéért Oscar-díjat kapott. Előtte pedig a legjobb epizódszerepért járó Oscar-díjjal jutalmazták az 1982-ben készült Silkwood című filmben nyújtott alakításáért, de nagy sikert aratott Az eastwicki boszorkányok-ban is.