Christina Aguilera elijesztette a gyerekeket

Vágólapra másolva!
Az énekesnő minden piercinget eltávolíttatott a testéből - egy egészen különleges darabot kivéve -, miután egy fiatal rajongó egy kulisszák mögötti találkozáson rádöbbentette, hogy a kisebbek megijednek tőle.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

Christina Aguilera egy kicsit finomabbra veszi már-már ijesztővé vált piercinges külsejét, miután az ifjabb rajongók megijedtek tőle mostani világ körüli turnéján - adta hírül a WENN.

"Nem akartam bántani a kölyköket, bár azt hiszem, néhányat megijesztettem az utolsó koncertemen. Egyikük félt mellém állni egy fénykép erejéig. A fekete bőrszerkó és a fekete haj - így nézek ki a koncert elején - már nyomasztó volt egy kicsit néhány gyerek számára. A koncert után találkoztam néhányukkal, és az egyik gyereket az anyukája oda akarta küldeni hozzám, hogy készítsenek rólunk egy közös fotót, mire a gyerek elbújt az anyja mögött és azt mondta, hogy 'De anya, ez a csaj annyira ijesztő!' Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek" - monda Christina Aguilera.

Az énekesnő végül azonban úgy határozott, hogy az új évet új külsővel kezdi, és leszámolt a piercingekkel. "Kivetettem az orromból és a számból a karikákat, már csak egy maradt. Leszámoltam velük, mert szeretem a változást. A hajamat és a külsőmet is sokszor változtatgatom" - tette hozzá.