Másfél - új lemez a büféből

Vágólapra másolva!
A napokban jelenik meg a Másfél Ballaszt című új albuma. A tavaly októberi tagcserék után lassan újraépülő zenekar Sabák Péter basszusgitárossal kiegészülve már a nyáron elkezdett dolgozni az anyagon.
Vágólapra másolva!

A korábbi instrumentális poszt-rock alapú hangzáshoz némi elektronikát, drum & basst, jungle-t és dubot is kevertek, de a dalokban helyenként emberi szövegfoszlányok is megjelennek. A korong december 19-én kerül a boltokba, a lemezbemutató koncertet szintén 19-én, a Gödör klubban tartják. A zenekar azt ígéri, hogy a büfében remek dolgokat lehet majd kapni: a sör, a bor és a ropi mellett vadonatúj CD-hez is hozzájuthat a (zenére) szomjazó vásárló. Másnap már Sopronban, a Hangár klubban lép fel a csapat.

Az együttes honlapjahttp://masfel.bahia.hu/index.htmSziget 2003 - a dossziéhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030729sziget.html

A zenekar 1993-ban jelentette meg első, Mese című kazettáját, ezt egy évre rá követte a Kínai Nátha című album. A Viperagarzon, a Villamos és a Katasztrófamámor című lemezek után jött az Angyaltojás, majd két remix-CD-t adott ki a rövid, frappáns lemezcímeket kedvelő csapat, a Rádióbarátnő-t és a Moni-t.