Britney az élen, Jacko a 13.

Vágólapra másolva!
Az állandó jelenlét a sajtóban, a Madonnával való csók, a "spontán" sztriptíz a New York-i szórakozóhelyeken és a gondos, precíz időzítés megtették hatásukat: az énekesnő negyedik albuma a Billboard 200-as listájának élén debütált.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az In the zone című albumot megjelenésének hetében, november 23-ig összesen 609 ezer példányban vették meg az Egyesült Államokban, a Nielsen SoundScan adatai szerint. Ez az eredmény elegendő lett arra, hogy a szőke lány rögvest az élre kerüljön - bár 2001-ban, a Britney című nagylemez megjelenésének hetében 746 ezer kópiában fogyott. Ennek ellenére persze nincs miért szégyenkeznie a mostanság egyre kevésbé szűzies énekesnőnek, írja az NBC.

Az amerikai húszas listán még három új kiadványt tűnt fel újdonságként: köztük van a napokban igencsak reflektorfénybe került Michael Jackson nagy slágereinek gyűjteménye, a Number Ones. Jacko a 13. helyen kezdett, hét nap alatt 121 ezer darab kelt el a kollekcióból.

Britney új fotóijavascript:open_doc('http://www.origo.hu/galleries/Britn2003114164012/index2.html',500,440)

Az ifjú énekesnőről legutóbb két napja írtunk, akkor az volt a hír, hogy az amerikai Colorado államban lévő Denverben közúti káoszt okoztak azok a hatalmas poszterek, melyeken Britney Spears és Madonna csókjelenete látható. A denveri közlekedési hatóságok mindent megtesznek azért, hogy elérjék a KISS 95.7 rádióállomást reklámozó plakátok mihamarabbi eltávolítását.