Robbie Williams is ember

Vágólapra másolva!
Robbie Williams belesült egy számba, és nevetőgörcsöt kapott szerda esti, londoni koncertjén, mert bevallottan begyulladt a mindössze 300 fős közönségtől. Állítása szerint nagyobb színpadokon, hatalmas, őrjöngő tömeg előtt nem szokott görcsölni.
Vágólapra másolva!

Pár hónapja Angliában, Knebworthben 120 ezres tömeg előtt énekelt a sztár, de ezúttal egy lényegesen kisebb helyszínen, pár tucatnyi ember előtt lépett fel, írja a Wenn. Bevallotta, hogy a hatalmas koncertek sokkal kevésbé feszélyezik, mert ott nem annyira érzi, hogy figyelik.

A legendás Abbey Road stúdióban összegyűlt maroknyi társaság előtt azonban nem jött össze az egyik dala, és ezzel mentegetőzött: "Elnézést, elmerültem a saját világomban. Játszottam a dalt, és tényleg átéreztem, és akkor elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen sok ember van itt." A rászegeződő pillantásokról ezt mondta: "Begörcsölök tőle, tényleg. Amikor egy Knebworth-kaliberű koncertet adok, ott nem létezik ilyesmi, olyan nagy. De a kis helyen mindenkit látok, és mindenki lát engem."

A Sun ellenben arról ír, hogy az emlékezetes koncertről készült film, a What We Did Last Summer premierje után Robbie egy partit adott barátainak, munkatársainak és híveinek a londoni Elysium éjszakai bárban. Barátait, táncosnőit, menedzsmentjét és háromszáz, exkluzív vendéget hátrahagyva, mindössze hat percig tartózkodott a 90 ezer fontba kerülő ünnepségen.

"Haza kell mennem. Végeztem a playboy-életmóddal. Jobb lesz, ha iszom egy kávét és megsétáltatom a kutyáimat" - mentegetőzött az énekes. A Sun úgy tudja, hogy az udvariatlan módon otthagyott, saját parti után Robbie édesanyjával találkozott egy vacsora erejéig.