Liza Minnelli lopással vádolja férjét

Vágólapra másolva!
Liza Minnelli visszavág. Alig egy hónapja férje, David Gest azzal állt elő, hogy felesége részegen ütötte-verte őt, most az énekesnő azt állítja: Guest házasságuk 16 hónapja alatt számos alkalommal pénzt lopott tőle.
Vágólapra másolva!

Liza Minnelli két millió dollárt követel férjétől, David Gesttől, mondván, a férfi 16 hónapig tartó házasságuk ideje alatt többször is pénzt lopott tőle. A beadvány megkérdőjelezi, hogy Gest jogosan emelt-e le bizonyos kiadási tételeket Minnelli olyan koncertekből származó bevételeiből, amelyek férje közreműködésével jöttek létre. Raoul Felder, Gest ügyvédje szerint a Minnelli által felhozott vádak alaptalanok, sőt, a producer-koncertszervező Gest dollármilliókat költött a kérdéses fellépésekre, amelyek általában veszteségesnek bizonyultak.

A pert egyébként alig egy hónappal azután indította az énekesnő, hogy férje a bírósághoz fordult, azzal vádolva a Cabaret című musical sztárját, hogy az házasságuk idején verte őt. A sérült férj pedig nem kevesebb, mint 10 millió dollárral szeretne vigasztalódni cserébe a rossz bánásmódért.

Liza és David 16 hónappal ezelőtt, egy nagyszabású esküvő keretében esküdött örök hűséget egymásnak. A meghívottak listáján olyan hollywoodi hírességek szerepeltek, mint Elizabeth Taylor, Sir Elton John, Sir Anthony Hopkins, Lord Lloyd Webber és Mia Farrow, az esküvői tanú pedig az egykor szintén jobb napokat látott Michael Jackson volt.