Guns N' Roses: lehet nosztalgiázni

Vágólapra másolva!
Miközben a zenekar rajongói a Chinese Democracy után vágyakoznak, és egyre türelmetlenebbül várakoznak, a csapat egy DVD-vel lepi meg őket, étvágygerjesztő gyanánt. A Welcome to the videos című kollekció - egészen meglepő módon - a banda legjobb videoklipjeit gyűjti egybe.
Vágólapra másolva!

A legismertebb és legsikerültebb klipeket tartalmazó DVD-n persze helyet kap az immár klasszikus Welcome to the jungle, a Sweet child o'mine vagy a későbbi, de legalább olyan népszerű November rain, a Live and let die vagy a Since I don't have you is. A 13 klip nem fogja kielégíteni az új zenei anyagok után éhező milliónyi Guns-fanatikus étvágyát, de a zenekar reméli, hogy az igazi rajongók megveszik majd a kiadványt.

Az Axl Rose hangját és Slash gitárjátékát hiányolók régóta várják a Chinese Democracy című új lemezt, de mivel ennek megjelenése egyre késik, kénytelenek lesznek beérni a klipeket tartalamazó DVD-vel és egy hasonló kiadvánnyal. A másik DVD-vel szintén hosszasan lehet nosztalgiázni, ugyanis szó van róla, hogy kiadják a Use Your Illusion: World Tour 1992 című koncertfilmet is, írja a Los40.

Néhány hete a rendőrség elfogta és őrizetbe vette itthon a trükkös jegyárusokat, akik a nyár folyamán egy nem létező Guns N' Roses koncertre árultak jegyeket Budapesten. A gyanú szerint az őrizetbe vett férfi és nő és szabadlábon védekező férfi ismerősük 2003 augusztusában az interneten, valamint az általuk készített plakátokon jegyeket kínáltak megvételre a budaörsi reptéren megrendezendő Guns N' Roses-koncertre, felhasználva mindehhez egy létező cég adatait.