Ricky Martin a mexikói Nyomorultakban

Vágólapra másolva!
A Puerto Ricó-i származású Ricky Martin a napokban tárgyal egy esetleges színházi szerepről: a tervek szerint jövőre ő is fellépne a Mexikóban újra bemutatott, Victor Hugo által írt regényből készült darabban, a Nyomorultakban.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Spanyol források szerint a kamaszkorában táncos-énekes fiúcsapatban feltűnt tinibálvány, Ricky Martin, könnyen a mexikói színpadokon találhatja magát. Morris Gilbert és Federico González Compeán színházi rendezők kérésére a Claude-Michel Schönberg által komponált (és mint közismert, Victor Hugo által, 1862-ben írt eredeti regényre épülő) Nyomorultak című musicalben kapna szerepet - amennyiben így történne, biztosított lenne a telt ház hosszú hónapokra, lévén a csípőriszáló énekes még mindig nagy kedvenc. Ez a musical persze nem szorul különösebb promócióra, mivel az elmúlt egy évben kilencmillió néző tekintette meg világszerte.

Ricky Martin-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Ricky_Martin/

A főképp nők által bálványozott énekes jelenleg ugyan még az Almas del silencio című albumát népszerűsíti, de lesz ideje felkészülni a 2004-es szerepre. Nem először próbálkozna színházi produkcióban, a Broadwayen már feltűnt egyszer ebben a darabban.