Jacko megnyitja menedékét a nagyközönség előtt

Vágólapra másolva!
Az egyre csökkenő nimbuszú popsztár, Michael Jackson azt tervezi, hogy megnyitja a kivonulás és elkülönülés szinonimájaként ismert mesebirtokát, Neverlandet a nagyközönség előtt. A beugró potom 7500 dollár, vagyis mintegy kétmillió forint.
Vágólapra másolva!

A pop hercegének otthona mindössze egyetlen napon, szeptember 13-án fogadja a látogatókat. Akkor is legfeljebb 250 vendég élvezheti a világ egyik legkülönösebb birtokának nevezetességeit, köztük egy teljesen felszerelt vidámparkot, játéktermeket, állatkertet és mozit no meg a formára nyírt sövényeket, és a mesébe illő sziklafalakat. A kiadott ismertető szerint "Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz a kapun, azt fogod kívánni: bárcsak mindörökké tartana ez a nap."

Kérdés ugyanakkor, hogy vajon mi fog történni a bevétellel, legalábbis a 7500 dolláros jegyárból 5000 dollárral. 1500 dollárt bizonyosan jótékony célra fognak felajánlani, a maradék sorsa azonban ismeretlen. A legnagyobb persze annak a valószínűsége, hogy Michaelt fogja gazdagítani - másfélmillió dollár tisztán. Az persze korántsem biztos, hogy ő maga jelen lesz az eseményen - melynek valódi célja egyes spekulációk szerint az, hogy Jacko végül eladhassa birtokát, melynek fenntartási költségei hihetetlenül magasak.

Mint tudjuk, a sztár számos perrel néz szembe az elkövetkező időkben, s miután alig néhány részvénye maradt, koncertezni nem jár, lemezt kiadni egyáltalán nem is tervez, s részesedését a különféle együttesek kiadási jogaiban sorra eladogatta - bevétele gyakorlatilag nincsen.