Craig David egyedül szeret pornófilmet nézni

Vágólapra másolva!
Craig David a Hot Stars elnevezésű magazinnak adott interjújában arról mesélt, hogy hotelszobákban szeret a leginkább pornófilmet nézni. Bár - saját elmondása szerint -mindegyik lányban az igazit keresi, ha épp egyikük sincs mellette, azért megtekinti a kábeltelvíziók éjszakai kínálatát.
Vágólapra másolva!

A rendkívül népszerű R 'n' B énekes számos világ körüli turnén vett részt, melyek során nemegyszer töltötte magányosan az éjszakát a legkülönfélébb országok luxuslakosztályaiban. "Gyakran beletekintek a helyi kábelcsatornák éjszakai programjába, a kínálat ugyanis égtájanként változik. A férfiakat a tesztoszteron irányítja, így - már elnézést az olcsó szóviccért - könnyen beleragadnak bizonyos kényes szituációkba. Egy szó mint száz, semmi kivetnivalót nem találok egy kis esti tévézgetésben, ha nem egy hölgy társaságában töltöm az éjszakát és kikapcsolódásra vágyom" - tett finom utalást David, aki egy korábbi nyilatkozatában többek között arról számolt be, hogy évente átlagosan 100 (félreérthetetlen) ajánlatot kap lányoktól.

A 22 éves sztárnak egyébként az a másik legkedvesebb időtöltése, amikor személyesen választja ki azokat a lányokat, akik a videoklipjében szerepelnek. "Azt hiszem, a leendő feleségemet keresem mindegyikükben. De még nem sikerült megtalálnom őt" - teszi hozzá számos tinilány rajongója megnyugtatásául.

Craig Davidből punk lett/axetazis/20030306craig.html