Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eminem retteg a szabadságtól

Vágólapra másolva!
Eminem minden vágya, hogy kivegyen pár nap szabadságot, de attól fél, hogy a szünet a kreativitásának a végét is jelezné.  A sztár két éve folyamatosan dolgozik, állítása szerint egyetlen napot sem hagyott ki.
Vágólapra másolva!

Két év folyamatos írással eltöltött idő után Eminem attól fél, ha rövid ideig abba hagyná a munkát, esetleg alkotói válságba kerülne, és soha nem tudna újra értelmes szövegeket írni újra. "Két napnál hosszabb szabadságom soha nem volt. Ha ki is hagyok egy kis időt, rögtön írni kezdek és képtelen vagyok kontrollálni a gondolataimat.

Pihenésre van szükségem, de hirtelen rettenetes szorongás tör rám. Frusztrál, mi lesz, ha képtelen leszek az írásra. Ez a legnagyobb félelmem - hogy másnap reggel arra ébredek, nem tudok már zenét írni. Hogy nincs már negatív élmény, semmi dráma az életemben, és a dalaim unalmassá és bugyutává válnak" - mondta Eminem.

Eminem amúgy úgy tűnik nem csak az alkotói válságtól retteg ennyire. Nemrégiben úgy döntött, kevés már neki az éjjel-nappal hordott goylóálló mellény és a megbízott testőrök egész hada és egykori CIA-ügynököket alkalmazott épségének védelmére. A sztár ugyanis bizonyos benne, hogy az életére törnek, s a maffiaszervezettel szemben csak igazi profik segítségével tudja felvenni a versenyt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről