Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Metallica - Nyerjen dedikált dobbőrt!

Vágólapra másolva!
Az immáron kilencedik nagylemezét kiadni készülő Metallica a világ egyik, ha nem a legismertebb metálcsapata, sőt, talán már önálló brandként is megállná helyét. Összeállításunkból mindent megtudhat az együttes elmúlt huszonkét (bizony) évéről, belehallgathat az új számokba, sőt, és ez nem vicc, még Lars Ulrich használt dobverőit és dedikált dobbőrét is megnyerheti. Többek között.
Vágólapra másolva!

Azok között, akik játékunkra helyes megfejtést küldenek be, Metallica-pólókat és óriásposztereket sorsolunk ki (10-10 darabot), valamint főnyereményként gazdára talál egy pár Lars Ulrich által bejáratott Metallica dobverő, valamint egy dedikált dobbőr is. Játékunkat a szövegbe rejtve megtalálja.

A kezdetek...

A Metallica ma a hetedik legjobb albumeladást produkáló zenekar Amerikában. Vajon gondolta-e Lars Ulrich, az azóta már multimilliomos sztár és kiadótulajdonos, hogy ekkora sikert érnek el, amikor valamikor 1981 végén felkereste az énekes-gitáros James Hetfieldet, hogy alapítsanak zenekart? Nem valószínű. Ettől függetlenül belevágtak. Amint az a Garage Days videóból kiderül, sok veszítenivalót nem láttak. Az akkor még név nélkül futó banda első közös számán, James énekelt, gitározott, barátja, Ron Mc Govney basszusgitározott. Lars dobolt, a szólógitárosi posztot pedig Dave Mustaine töltötte be.

Forrás: Universal Music

A négyesfogat felvette a Metallica nevet, Lars pedig az irányítást a csapat felett, s menedzserként le is szervezte a bandát a Saxon előzenekarának, és nagy lendülettel koncertezni indult. Ezalatt készítettek el egy demófelvételt is No Life 'Til Leather címmel, amely metál-underground körökben hamarosan ismert lett, New Yorkban és San Franciscóban különösen. A koncertkörút közben folytatódott, kifejtve áldásos hatásait. Itt ismerték meg a Trauma basszusgitárosát, Cliff Burtont is, aki hamarosan csatlakozott a csapathoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről