Zombie és Richie - egy egészen groteszk duó

Vágólapra másolva!
Rob Zombie, a sokkrock egyik legkiműveltebb darabja és Lionel Richie, a 80-as évek nagy R&B-alakja és csábítója közös felvételt énekelt fel. Nem is akármilyet; az egymástól ugyancsak különböző utat járó két zenész a Commodores Brick House című számát dolgozza fel.
Vágólapra másolva!

"Imádom a 70-es évek zenéjét, legyen az a Black Sabbath vagy a Captain & Tennille'' így Rob Zombie, aki ízlésének ezen oldalát bizonyára gondosan titkolta rajongói elől. Zombie, aki cyberpunkra hajazó stílusával és zenéjével még a Holló-ba is bekerült, éppen csak befejezte bemutatkozó filmje, a beszédes című House of 1000 Corpses (nagyjából Az 1000 tetem háza) forgatását, s máris stúdióba vonult Lionel Richie-vel. A közösen elkészített és felénekelt duett stílusáról és milyenségéről amúgy semmit sem volt hajlandó elárulni, pedig tekintve az alapanyagot és a közreműködő zenészeket a végeredmény tényleg akármilyen is lehet.

Persze pár dolgot elárult még: a feldolgozásban néhány betét erejéig Trina, a rapdíva is szerepet kapott - Richie javaslatára. "Kellett valaki, aki elég kemény és mocskos szájú" - így Zombie, aki amúgy a rádiókban is szeretné viszonthallani a közös felvételt. "Valós kis tébolyda ez a szám. Borzasztó nevetséges, és ezt Lionel is pontosan tudja. Annyira rossz, hogy az már jó."