Kelly Osbourne elköltözik otthonról

Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne lánya, Kelly úgy döntött, elhagyja a szülői házat. A költözéssel azonban még várnia kell a 18 éves énekesnőnek, mert a brit MTV-vel kötött szerződés értelmében addig mindenképp maradnia kell, amíg tart a család házában játszódó valóságshow, a The Osbournes.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Ozzy Osbourne lánya saját házat vásárolt magának. Bár új otthona mindössze öt háztömbnyire van szülei Beverly Hills-i házától, édesanyja, a rákbeteg Sharon Osbourne rosszul fogadta a hírt.

"Be nem tudja fogni a száját, mióta megmondtam neki, hogy elköltözöm itthonról. Egyfolytában csak beszél, beszél, mint valami idióta. Néhány héttel ezelőtt vettem meg a helyet, már csak tíz nap, és hivatalosan is az enyém lesz, de csak egy hónap múlva költözöm, mert fel kell újíttatnom a fürdőszobát" - összegezte a történteket a 18 éves Kelly, akinek mindenképpen várnia kell a költözéssel.

Kelly Osbourne honlapjahttp://www.kellyosbourne.com/

Az MTV zenecsatornával kötött szerződés értelmében az ifjú énekesnő addig semmiképp sem hagyhatja el a családi fészket, amíg fel nem veszik a róluk szóló valóságshow, a The Osbournes utolsó epizódjait.