A Beach Boys a Broadwayre tart

Vágólapra másolva!
Egy színházi társaság megvásárolta a jogokat, és már el is kezdte a Beach Boys-slágerek feldolgozását és színpadra alakítását. A halhatatlan kaliforniai csapat dalai egy, az együttes történetét bemutató darab keretein belül hangzanak majd el.
Vágólapra másolva!

Minden jel arra utal, hogy a Beach Boys lesz a következő popcsapat, mely a híres New York-i Broadwayn is feltűnhet majd. A dalok pontos megjelenési formája egyelőre ismeretlen, a jogokat megvásárló társaság csak annyit közölt, hogy egy a zenekar életét és történetét bemutató musicalhez kívánja őket felhasználni. A kaliforniai együttes persze nem az első és egyetlen popformáció, melynek dalai színpadon is elhangozhatnak, a Broadwayn még most is játsszák például az ABBA Mamma Mia! és Billy Joel Movin' Out című darabjait, a Mamas & the Papasról készült Dream a Little Dream pedig e hónap végén startol.

A 60-as évek közepén befutott dél-kaliforniai Beach Boys az egyetlen banda volt, mely fel tudta venni a harcot a Beatles mindent elsöprő sikerével. Bár az eredeti tagok, vagyis Brian Wilson, Dennis Wilson, Carl Wilson, Michael Love és Alan Jardine egy része távozott az együttesből a csapat három évtizeden keresztül kisebb kihagyásokkal bár, de aktív maradt.