Vágólapra másolva!
Christina Aguilera mostanában a Most Wanted nevű zenekar frontembere, az egykori break-dance világbajnok Darren Hajul társaságában jár szórakozni.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Christina Aguilera újabban Darren Hajullal, a Most Wanted együttes énekesével randevúzgat, aki állítólag annyira elcsavarta a popdíva fejét, hogy a fiatal énekesnő csak akkor volt hajlandó fellépni egy partin, ha a Most Wantedet is meghívják.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlChristina Aguilera a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Christina_Aguilera/

"Christina nagyon bírja Darrent. ... Természetesen neki jól jött a kapcsolat, mert a viszonyból kifolyólag az együttesét fellépésre hívták. De nem csak ezért tölt vele annyi időt: tulajdonképpen nagyon vonzónak találja. Persze Christina is szabadszellemű lány, szeret szórakozni, úgyhogy ez nem nyilván nem tekinthető tartós, komoly kapcsolatnak. De azért nagyon jól érzik magukat együtt" - számolt be az énekesnő egyik ismerőse.

A közvélemény azonban némi felháborodással fogadta a hírt: állítólag Christina és Darren egyáltalán nem illenek egymáshoz.