Vágólapra másolva!
Britney Spears hol a film közepén vonult ki a vetítésről, hol a barátaival csacsogott a nézőtéren - feldühítve ezzel a Sundance Filmfesztivál szervezőit és résztvevőit. Később az amerikai popüdvöske maga is bevallotta: ezek a filmek tulajdonképpen teljesen érthetetlenek a számára.
Vágólapra másolva!

Az ifjú amerikai énekesnő, Britney Spears most épp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Sundance Filmfesztiválon 45 perc elteltével, a film közepén egyszerűen kisétált a The Singing Detective című filmről.

A 21 éves popsztár állítólag már ezt megelőzően felbosszantotta a független filmesek fesztiváljának alapítóját, Robert Redfordot, mert a Levity című film vetítése alatt hangos csevegést folytatott barátaival, s szintén a film vége előtt távozott.

A Page Six elnevezésű weboldal szerint Robert Downey Jr játéka nem volt akkora hatással az énekesnőre, hogy kivárja a Singing Detective c. film végét. "Valójában arról volt szó, hogy meglehetősen felborult a napirendünk, ezért kellett távoznunk, de a film sem tetszett. Ez az egész Sundance Fesztivál meglehetősen bizarr. Maguk a filmek is nagyon furcsák, és annyira érthetetlenek, hogy szinte már azelőtt el kell kezdeni gondolkodni rajtuk, mielőtt nézni kezdenénk a filmet" - kommentálta az esetet Britney. "A The Singing Detective nem az ő stílusa, de a Party Monster és a The Cooler kifejezetten tetszett neki" - mentegetőzött Spears sajtószóvivője.