Vágólapra másolva!
Új nagylemezzel jelentkezett a színésznőként és énekesként is napjaink egyik legsikeresebb előadójának számító Jennifer Lopez. Kiadója hatalmas reményeket fűz a koronghoz
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOJennifer Lopez új albuma a már jól beváltnak tekinthető módon jelent meg - kiadása előtt hónapokkal az interneten. Ha már a weben fellelhető volt, természetesen elkezdték játszani a rádiók is - így Jennifer kénytelen volt előrehozni a megjelenés dátumát. Igen, ő, hiszen van akkora sztár, hogy ezt ne a kiadó tegye meg helyette.

Így J.Lo negyedik lemeze, a This is Me... Then című, a tervezettnél előbb, november 26-án kerül a boltokba. Miss Lopez személyes szóvivője az Epicnél elmondta, hogy a Jadakiss vendégszereplésével készült Jenny from the Bronx-nak - a számnak, melyet több rádió is megjelenése előtt elkezdett játszani - amúgy is ezt a szerepet szánták. Mivel pedig kizárólag pozitív visszajelzések érkeznek a dalról, nem is szólították fel az adókat, hogy hagyják abba sugárzását.

A This is Me... Then a legújabb nagylemez Lopez 2001-es J.Lo-ja után, leszámítva azt a szintén sikeres remix-CD-t, melynek köszönhetően még mindig találkozhatunk az énekesnő új klipjeivel a zenei adókon.