Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elvis-vád Liam Gallagher ellen

Vágólapra másolva!
Az Oasis-tag Noel Gallagher újra az együttes munkájának hátráltatásával vádolta testvérét, Liamet. Noel szerint az énekes Elvisnek képzeli magát.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTINoel Gallagher azt állítja, az Oasis tagjait egyre jobban fárasztják Liam sztárallűrjei. A gitáros szerint fivére úgy viselkedik, mintha a többiek felett állna.

"A testvérem azt gondolja, ő Elvis, de a többi zenekartaggal úgy gondoljuk, Liam kicsivel sem ér többet nálunk" - magyarázta Noel, aki legutóbb az együttes hétvégi, milánói fellépésén borult ki, mert fivére, társait is blamálva, nem volt képes rendesen végigénekelni az előadást.

Korábban Japánban is hasonló történt, Liam megsértődött Noel egyik beszólásán, és levonult a színpadról.

A Japánban adott botrányos koncert után a testvérek hat hétig nem beszéltek egymással. "Nem tudok mit kezdeni egy olyan ember egójával, aki azt hiszi, hatalmas sztár" - méltatlankodott Noel Gallagher az egyik olasz lapnak.

"Bár ő azt hiszi, hogy az együttes fontos része, mi, többiek ezt egyáltalán nem így gondoljuk. Egyfolytában csak beszél és beszél, de a zenekar szempontjából semmi érdekeset nem mond" - folytatta panaszát a gitáros, akinek dühéből Robbie Williamsnek is jutott. Noel Gallagher gúnyos megjegyzése szerint a rivális előadó tevékenysége csak látszólag forog a koncertek, illetve a dalok körül. Az Oasis tagja azt nyilatkozta, a brit énekes tevékenysége tulajdonképpen nem a zenét, hanem a pólóeladások növelését szolgálja.

Az Oasisen belüli sokadik veszekedés ellenére az együttes decemberre kisebb brit turnét tervez. Az előzetes információk szerint Walesben és vidéki angol nagyvárosokban adnak koncerteket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről