Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eminem duettje Marilyn Mansonnal

Vágólapra másolva!
Az MTV Europe díjkiosztó után Marilyn Manson egy színpadon énekelt Eminemmel, P Diddy pedig elhagyta 100 ezer dolláros fülbevalóját.
Vágólapra másolva!

Míg a barcelonai díjkiosztó után a legtöbb híresség előkelő partikon múlatta az idejét, Eminem úgy döntött, rögtönzött koncertet ad a katalán nagyváros egyik klubjában. A vendégek legnagyobb meglepetésére hamarosan Marilyn Manson is csatlakozott hozzá a színpadon, közösen adták elő a The Way I Alanis Morisette című dalt. A rocker egy méregdrága Versace öltönyt vett fel az alkalomra. "Mindenki elképesztőnek tartotta, hogy Marilyn egy fülledt hip-hop bulin részt vegyen, ő mindenesetre látható örömmel vetett magát a buliba, gátlások nélkül jól érezte magát" - mondta egy vendég.

Ugyancsak az MTV-gála után történt, hogy Sean 'P Diddy' Combs egy pillanatra elvesztette a fejét. A rapper ugyanis észrevette, hogy hiányzik az egyik igen értékes ékszere. P Diddy a díjkiosztó utáni buliról hazafelé vesztette el a több mint 100 ezer dolláros, azaz 25 millió forintos platina és gyémánt fülbevalóját. "Sean teljesen kikelt magából. A limuzinban verekedőset játszott egyik barátjával, és észre sem vette, hogy kiesett a fülbevalója" - mesélte egy szemtanú. A sztár és emberei ezután négykézláb keresgéltek a kocsiban, ami végül szerencsével járt. "Ki hinné? A saját cipőmben találtam rá" - mondta örvendezve P Diddy.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről