Justin bevallottan marihuánafogyasztó

Vágólapra másolva!
A szólókarrierjét is építgető *NSync-frontember Justin Timberlake a rajongók nagy meglepetésére bevallotta: maga is rendszeresen fogyaszt marihuánát.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIJustin Timberlake igazi jófiúként mutatkozott be és vált sztárrá az *NSync fiúcsapattal. Ezért is érte meglepetésként rajongóit, mikor az FHM magazinnak nyilatkozva elmondta, gyakorta gyújt rá egy füves cigire. A szokásra úgy derült fény, hogy amikor a riporter új lemezén szereplő Girlfriend című szám kapcsán megkérdezte, milyen is volt az együttműködés a rapper Nellyvel, Justin azt felelte: "Nelly imádja a cigit, de nem sima cigit szív. Érti, mire gondolok?" A kérdésre pedig, vajon ő is rágyújtott-e egyre, azt felelte: "Hát, igen. Miért is ne? Amikor énekelnem kell, nyilván nem csinálhatom, de utána..."

Timberlake nagylemeze, a Justified, november 12-én jelenik meg, az első klipet, mely az MTV díjátadón is elhangzott Like I Love You-hoz készült, már vetíti is a zenei csatorna. A rangos eseményen egyébként Justin már demonstrálta is, milyen szerepet szán magának a popszcénán belül: extravagáns díszletek között egyértelműen Jackóra utaló öltözékben lépett rajongói elé.