Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Coolio nyerte az újrahasznosított sztárok show-ját

Vágólapra másolva!
Coolio, a reflektorfényből már jó ideje kilépett hip-hop sztár nyerte a Bootcamp elnevezésű televíziós túlélőshow-t. A tengerészéletet idéző játékban a modell Traci Bingham, Kato Kaelin, Tiffany és az egykori Milli Vanilli sztár, Fabrice Morvan is részt vett.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA megkopott fényű sztárok újrahasznosítására kieszelt show öttagú csapatának egyhetes tengerészkiképzésen kellett helytállnia, ahol különböző fizikai akadályokat kellett leküzdeniük, s szellemi képességeiket is jócskán be kellett vetniük. A kiképzés helyszíne Kalifornia volt, ahol valóságos kiképzőtisztek utasítgatták őket saját, rendkívül valóságos hangnemükben. A játékban nagy meglepetésre a legtovább Coolio és Bingham maradtak bent, miután a többiek sorra kiestek a 2 órás tévéadás során. Coolio bevallása szerint a küzdelem igen kimerítő volt.

A leginkább a Gangster's Paradise előadójaként jegyzett rapper a játék végén gratulált a kiesett csapattagoknak és megköszönte a kiképzőtiszteknek, hogy megdolgoztatták őket. Mint mondta: "Eredetileg szándékomban sem állt bennmaradni, sőt el sem akartam jönni. Soha életemben nem találkoztam ilyen kihívással, de most legalább elmondhatom, hogy megcsináltam. Lesz mit mesélni a gyerekeimnek és az unokáknak. Egy hétig kipróbálhattam, hogy milyen is a tengerészélet."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről