Mégsem jön hozzánk a The Wailers

Vágólapra másolva!
A Ladánybene 27 énekese megdöbbent azon, hogy Bob Marley egykori kísérőzenekara pár nappal a komáromi fesztivál előtt mondta le a fellépést.
Vágólapra másolva!

Három nappal július 24-i komáromi koncertje előtt értesítette a szervezőket a The Wailers, hogy mégsem jönnek a fesztiválra. A rendezvényt a Ladánybene 27 támogatói fél éve készítik elő, és az esemény szenzációja éppen a The Wailers fellépése lett volna.

A Ladánybene 27 vezetője, Bodnár Tibor elmondta, a koncertszervezők a hír hallatán szinte könyörögtek a neves zenekarnak, hogy ne mondják le a fellépést. A reggae együttes tagjai beszámíthatatlan állapotban voltak, mikor beszélni próbáltak velük, majd kikapcsolták telefonjaikat. Később SMS-ben erősítették meg a hírt, hogy nem jönnek.

A Pesti Est The Wailers ajánlójahttp://est.hu/konnyu/?ajanlo&id=16665

A fesztivál rendezőinek a reggae ismerői által nagyra becsült jamaicai Rasites-t sikerült végül leszervezni. Emellett a The Wailers elmaradt fellépésének időpontjában a Ladánybene 27 meghosszabbított koncertjét élvezheti majd a közönség. "Kétségbe nem estünk, de a The Wailerst egy életre elfelejtjük." - mondta az eset kapcsán Bodnár Tibor.

A Ladánybene 27 nyári táborát az érdeklődők Komáromban a WF szabadidőparkban látogathatják meg, július 24 és 27 között.