Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mobyt kisebbrendűségi érzések gyötrik

Vágólapra másolva!
A dance-sztár Moby hihetetlen sikerei ellenére félresikerültnek érzi magát, s szakadatlan kisebbrendűségi érzések gyötrik.
Vágólapra másolva!

Moby, aki nevét Moby Dicket író dédnagyapjának köszönheti, bevallja: egész életében úgy érezte, kilóg a sorból, és sztársága mit sem változtatott ezen. Mint mondja: "Az ember képtelen megszabadulni élete során kialakult érzéseitől. Gyermekkoromban az anyám és én nagyon szegények voltunk, viszont egy gazdag városban laktunk. Sosem panaszkodnék neveltetésem körülményeire, az anyám csodálatos asszony volt és nagy szeretetben nevelt. Ő biztatott, hogy legyek kreatív, merjem vállalni magam.

Az élet mégis nagyon nehéz volt; 18 éves koromig jegyre kajáltam. Így tulajdonképpen születésemtől kezdve egészen addig, míg New Yorkba nem költöztem, másodrangú embernek éreztem magam - szegény voltam, nyápic, nem voltam se jó sportoló se jóképű. Mindezt még ma is magamban hordozom."

Moby, aki még Christina Riccivel is randizott, azonban azt érzi, remekül elfér a többi New York-i balfék között. Hozzáteszi: "Alapjában véve azok költöznek Manhattanbe, akik rosszul érezték magukat gyerekkori körülményeik között. Talán most már nem is annyira, de kezdetben, amikor ideköltöztem, úgy éreztem, Manhattan, főleg a központ tele van olyan emberekkel, akik kirekesztettnek érezték magukat a szülővárosukban. Ezért érzem itt jobban magam, mint Darienben, ahol 18 évig éltem."


Korábban:

Moby, a rajongók lelkének ápolója
Moby műsort vezet az MTV-n
Nicole Kidman lámpalázzal küzd

Fórum:
Félelmetes fenevadak - depresszió, pánikbetegség

Ajánlat:
Moby honlapja

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Moby albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről