Teljes a Sziget Fesztivál programja

Vágólapra másolva!
Újabb fellépőkkel gyarapodott a Sziget nagyszínpadán fellépő külföldi sztárzenekarok sora, s ezzel összeállt a végleges program. A napokban jelezte részvételét az amerikai punk-ősatya Iggy Pop, az olasz rapper Jovanotti és a veterán angol dark együttes Mission.
Vágólapra másolva!

Sziget - már a bejutás is kaland

Akárcsak tavaly, idén is külön helyszínt kap a világzene, az itt megforduló mezőny igen erősnek tűnik. A Klezmatics, Mory Kante, Natacha Atlas, Boban Markovic Orkestar, Baaba Maal, Radio Tarifa, és a Fanfare Ciocarlia már mind járt Budapesten, és többnyire sikert is aratott.

Két szubkultúra kap kiemelt figyelmet a szervezőktől. A metálzene rajongóinak a Gamma Ray, Edguy, Amorphis, Doro & Blaze, Savatage és a Kreator van beígérve. Eközben az évek óta külön helyszínként működő elektronikus tánczenei szekcióban egyelőre még csak az ígéretek biztosak, miszerint is ismét sok nagynevű DJ és kitűnő hangtechnika vár minket. A program nyilvánosságra hozását a szervezők a napokban

Új helyszínekkel is gazdagodott a fesztivál, így sátrat kapott a RádióC és a PeCsa is. Ez utóbbi autentikusnak ígért csárdát is üzemeltetni fog. Az extravagancia és a pszichedélium jegyében született meg a Luminárium ötlete. A helyszín egy hatalmas felfújható csarnok furcsa, de kellemes fényekkel és hangokkal, szűkülő-táguló járatokkal.

A májustól kapható hetijegy elővételben június 15-ig 12000, utána pedig 15000 forintba kerül majd. A helyszínen 18000 forintért lesz kapható, a csak itt kapható napijegyek pedig 3000 forintért.

Korábban:
Zöld út a Szigetnek
Sziget 2001
Sziget: egyelőre csak másodvonalas sztárok

Fórum:
Te jössz a Szigetre?

Ajánlat:
A 2002-es Sziget részletes programja