Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az Oasis ismét a csúcson

Vágólapra másolva!
A neten kiszivárgott korai mp3-ak ellenére az Oasis készülő új albumáról elsőként megjelentetett szám, a Hindu Times az első helyen startolt a brit listákon. Eközben a csapat menedzsmentje rossz minőségű, befejezetlen felvételeknek nyilvánította az interneten keringő számokat.
Vágólapra másolva!

Az Oasis két éve elsőként napvilágot látó anyaga, a Hindu Times első helyen startolt a brit listákon. A stílusos visszatérést sokan előre jelezték, bár egyesek szerint a stúdióból kiszivárgó felvételek könnyen megakadályozhatták volna, hogy az Oasis letaszítsa az első helyről a tehetségkutató versenyen befutott Gareth Gates bemutatkozó albumát.

Nem a végleges anyag került fel az internetre az Oasis készülő albumáról, a Heathen Chemistryről, mondja a menedzsment. A rossz minőségű, zörejekkel teli anyagokat a Sony szerint a egy rejtett mikrofonnal vették fel. A kiadó képviselője azt nyilatkozta az NME-nek, hogy a felvétel annyira primitív, hogy az sem kizárható, azt egy diktafonnal rögzítették.

"Reméljük, hogy aki letöltötte az internetről a számainkat, örömét leli bennük, azonban nem tekinti őket úgy, mint az új album végleges verzióját, hiszen az a felvételek elkészülte óta is sokat fejlődött már" - olvasható a kommentár az együttes hivatalos nyilatkozatában.


Korábban:
Nyomoznak az Oasis-album kijutása ügyében
Gallagher, hivatásos botrányhős

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
az Oasis albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről